-10%
,

AKCIJA KLIMA – Inverter MIDEA All Easy Pro 12ka WIFI -25C


1.230,00 KM 1.370,00 KM

📣 Fantastična️ 𝐌𝐢𝐝𝐞𝐚 𝐀𝐥𝐥 𝐄𝐚𝐬𝐲 𝐏𝐫𝐨 – Inverter🔝
🔹️-𝐆𝐫𝐢𝐣𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐝𝐨 -𝟐𝟓𝐜 (Grijanje A++, Hladjenje A+++)
🔹️-𝐊𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐬𝐤𝐢 𝐟𝐢𝐥𝐭𝐞𝐫 – Eliminira neugodne mirise i nikotinski dim, hvata sitnije čestice prašine, te sprečava alergije.
🔹️-𝐏𝐨𝐳𝐥𝐚𝐜́𝐞𝐧𝐞 𝐥𝐚𝐦𝐞𝐥𝐞 – Lamele isparivača i kondenzatora s antikorozivnim premazom produžuju vijek trajanja klima uređaja u specifičnoj radnoj okolini.
🔹️-𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐠𝐮𝐬𝐭𝐢 𝐟𝐢𝐥𝐭𝐞𝐫 – U usporedbi s običnim filterom za prašinu super gusti filter ima veći učinak otklanjanja prašine čak do 50%, a peludi i do 80%.
🔹️-𝐃𝐞𝐭𝐞𝐤𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐤𝐨𝐥𝐢𝐜̌𝐢𝐧𝐞 𝐟𝐫𝐞𝐨𝐧𝐚 – Unutarnja jedinica alarmira ukoliko dođe do curenja plina iz sustava ili ukoliko ima viška freona u sustavu.
🔹️-𝐆𝐫𝐢𝐣𝐚𝐜̌ 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐨𝐫𝐚 – ovaj grijač služi za zagrijavanje kompresora prilikom pokretanja kako bi se riješili utjecaja vanjske hladnoće i pripremili kompresor za topli start u djeliću sekunde.
🔹️-𝐢𝐂𝐥𝐞𝐚𝐧 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐣𝐚- pomoću automatskog zamrzavanja i zatim brzog odmrzavanja, ispire prašinu, plijesan i masnoću koje mogu uzrokovati neugodne mirise kada se uhvate za isparivač. Unutarnji ventilator zatim nastavlja raditi kako bi osušio isparivač te tako spriječio razvoj plijesni i održao čistoću unutrašnjosti uređaja i visoku razinu performansi.
🔹️-𝟖𝐂 𝐠𝐫𝐢𝐣𝐚𝐧𝐣𝐞 – U grijanju klima se može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje unutar prostora. Posebno pogodno za kuće u kojima se ne boravi u zimskim danima.
🔹️-𝐆𝐫𝐢𝐣𝐚𝐜̌ 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚 𝐤𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧𝐳𝐚𝐭𝐚 – grijač od nehrđajućeg čelika brzo rastapa i uklanja snijeg i led s vanjska jedinica, osiguravajući stabilni kapacitet grijanja.
🔹️-𝐈𝐨𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐨𝐫 – prednost ionizatora u klima uređaju je mogućnost stvaranja prirodnog i osvježavajućeg zraka u vašem domu. Anioni u zraku smanjuju stres, pomažu metabolizmu, stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.
🔹️-𝐁𝐢𝐨 𝐟𝐢𝐥𝐭𝐞𝐫 – Sastoji se od eko filtera koji zadržava vrlo male čestice prašine, bakterija i mikroorganizama, te od bioloških enzima koji eliminiraju do 95% bakterija. A do 99% prašine ostaje zarobljeno u filteru, te je vrlo učinkovit način sterilizacije.
Kategorije: ,