Dostava

POŠTOVANI KUPCI, želimo vas obavijestiti da smo osigurali DOSTAVU I ISPORUKU ODMAH na cijeli asortiman sa lagera Techno-Shop, Magic Vision doo Kalesija .

Sigurnost svih naših kupaca i zaposlenika je na prvom je mjestu, u tu svrhu donesene su određene preventivne mjere u skladu s preporukama mjerodavnih službenih tijela.

Sigurnosne mjere u skladištu: Primjenjujemo higijenske mjere prilikom pakovanja proizvoda. Postavljena su dezinfekcijska sredstva na više mjesta u svakom odjelu logistike. Uvedeno je obavezna dezinfekcija radne opreme prije i nakon radnog vremena. Svi zaposleni nose zaštitnu opremu. Prilikom zaprimanja robe od dobavljača eliminisan je svaki fizički kontakt.
Sigurno plaćanje: Kako bi dodatno eliminisali rizik, savjetujemo vam da prilikom kupovine plaćate karticama, jer jedino beskontaktnim plaćanjem možemo osigurati preporučenu socijalnu udaljenost.

U ova izazovna vremena kada je poželjno ne izlagati se vanjskim uticajima, Techno-Shop, Magic Vision doo Kalesija vam želi omogućiti sve što vam je potrebno, svaki radni dan.

Brza i pouzdana dostava

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete saznati pozivom na tel. 035 610 150, Email: info@magic-vision.ba ili putem Online Viber podrške na broj 061 765 418.

Uslovi dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem našim dostavnim vozilom.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni Dostavljača po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Dostava u stan

Uslugu besplatne dostave u stan možete odabrati prilikom narudžbe ako je adresa dostave na području Općine Kalesija. Usluga se vrši od ponedjeljka do petka (naknadna odstupanja su moguća samo u dogovoru s dostavnom službom).
Dostava u stan uključuje samo dostavu uređaja, ali ne i montiranje/demontiranje uređaja.
Dostava u stan je trenutno omogućena na proizvode iz kategorija: Bijela tehnika, , Klime, Smart televizori, Kućanski aparati.